miercuri, 22 aprilie 2009

Fără Creative Shot în finala Olimpiadelor



Doar ce am ajuns şi noi în Constanţa. Am aflat încă din tren că nu vom participa în finala Olimpiadelor. Nu suntem Supăraţi. Nu suntem nici Bucuroşi. Suntem noi, acelaşi Creative Shot... La fel de (ne)buni, de neastâmpăraţi, de dornici să ne aruncăm, să facem tumbe şi să urlăm că suntem tineri şi creativi pe o saltea de lume fără ţeluri. Noi avem unul: să fim de folos şi să ne facem auziţi. În calitate de căpitanul echipei şi de singur băiat, vreau să îmi felicit fetele(Ana- urlătoarea noastră, Oana alias zuza, Jenny cea cu 2 de "n" şi un "y" şi Elena -La Gorda.) Ne felicit pe noi de fapt că avem curaj, că ne pliem unul pe altul şi să închegăm o Echipă.
De ce nu am intrat? Pentru că nu am reuşit să arătăm ce putem. Altfel spus cum să ne vindem marfa. Suntem "o tărie" nu? Normal că nu ne vom tăia venele cu lama că n-am intrat. Nu de alta, dar chiar nu ne stă bine în negru şi cu păru îndreptat. (cel puţin eu îmi voi permite să sar din schema cu îndreptatu' )
Am ajuns la altă parte a mulţumirilor. Mulţumim Olimpiadelor că dau tinerilor o şansă. Mulţumim pentru organizare (Corina mulţumim, şi a celor care sunt anonimi şi s-au/se ocup-at,-ă ). Mulţumim juriului că ne-au ascultat.
Iar acum succesurile...
Succesurile goes tooooooo...... (tobe)................................................
Tuturor Echipelor de la PR care au participat, care s-au (ne)calificat.
Tuturor echipelor de la restul secţiunilor.
Un succes mai "nesimţit"pentru The Olimpics. Baftă Bhaa! Ţinem pumni!

Mamăăăă cât am mai scris... ar trebui să dorm cam obositor drumu' Bucureşti-Constanţa cu trenu... A era să uit...................

Creative Shot reciclează DEEE-urile (baterii consumate de la reportofonu meu, care le-am cărat până în Constanţa ) - asta a fost o "sechelă"(PR-iştii ştiu de ce.)
Hai noapte bună! Ne auzim!

Un comentariu:

  1. Bafta pe mai departe in tot ce va propuneti. Eu va sunt alaturi..acelasi..Andrei (Ardei)...

    RăspundețiȘtergere