sâmbătă, 11 aprilie 2009

Începutul nostru...

După anunţul făcut de Elena, doritorii nu au încetat să apară şi astfel din 50 de persoane ne-am unit doar 5 persoane. Aceştia fiind noi. Un adevărat shot!

Aventura abia acum începe...

Programări peste programări, dezbateri pentru numele echipei, după ore, în săli de curs goale. Când credeam că suntem gata să proiectăm planului campaniei, primim un mass de la Vali: numele fusese folosit acum 3 ani. Plânsete, dureri de cap, nervi, încă puţin şi cedam. Dar ne-am mobilizat şi am găsit un nume mai original decât primul. Creative Shot! Ştiu la ce vă gândiţi ... Nu! Nu suntem nişte beţivi notorii, sau dacă suntem, suntem beţi de idei şi de originalitate.
Tensiunea creşte! Orele de după cursuri le petreceam împreună, pe-acasă la Jenny sau la Ana. De fiecare dată maţele noastre ne acopereau glasul. Foamea era cel mai aprig duşman al nostru, pe care îl potoleam cu carofi prăjiţi (adevărata inspiraţie şi forţa de muncă, venea din aceşti catofi). ,,Spanacul'' era completat câteaodată de ouă, de cârnaţi şi de salată, din ceapă verde şi ridichi. Delicatese adevărate pentru stomacul nostru, care era dispus să rumege orice pentru a da viaţa numai unor idei geniale.

Creierul...

Ideile curgeau. Selecţia era dificilă, pentru că fiecare propunere trebuia să ne caracterizeze. După 2h de stat împreună creierele se încingeau. Începeam să devenim agitaţi, să ne plimbăm prin casă, să ne luăm unii de alţii (mai în glumă, mai în serios), să ne batem cu perne, să ne ciupim, să ne gâdilăm, să râdem în hohote fără a avea un motiv serios. Toate acestea le facem numai ca să ne vină cât mai multe idei. Dar după 4-6h, dispărea orice vlagă, orice putere. Se surgeau repede, epuizându-ne de tot, ajungând ca nişte legume fierte.

Şi rezultatul...

A venit după o supă de fasole, care ne-a întărit cerebelul. Totul începea să se pună într-o ordine firescă. Deşi se ajunsese să stăm până la 21:00, mulţumirea era peste măsură. Un somn dulce ne aştepta cu braţele lungi deschise, pentru a ne pregătii pentru a doua zi şi pentru ce urmează să vină. Ne vedem curând!!

Un comentariu: