miercuri, 1 aprilie 2009

Cine suntem???

"Nouă ne place să spunem ce gândim, cum gândim şi de ce o facem!" - echipa




Valentin Vanghelescu


Un tânăr la Jurnalism, care din avântul de a nu sta pasiv şi din (in)conştienţa de a spune ce gândeşte, vrea să-şi clădească un drum pe vastul câmp al comunicării.




Sunt o persoană specială, deoarece iau provocarea ca pe un stil de viaţă.Un eşec e o ambiţionare să reuşesc.Mă pot simţi singură, tristă, dar niciodată învinsă. Dacă pierd, greşesc sau sufăr niciodată nu mă gândesc să abandonez. Ştiu că pot provoca viaţa, privind-o cu ochi de învingător.


Elena Ganea

Vreau să trăiesc viaţa, nu doar să supravieţuiesc. Sunt conştientă că înainte de a ajunge să merg în picioare mă voi sprijini pe genunchi. Succesul mă face optimistă, iar fiecare nereuşită mă stârneşte. Sprijinul meu sunt cei dragi. Îmi oferă energia de a fi mereu spontană, creativă şi intuitivă.



Eu citesc, gândesc, mă întreb şi caut mereu răspunsuri noi. Îmi place să zâmbesc şi să îi ajut şi pe alţii să o facă. Iubesc oamenii şi detest singurătatea. Cred în prietenia adevărată şi nu mă sfiesc să o ofer ori de câte ori am ocazia.



Sunt o persoană complexă şi sociabilă. Îmi place riscul, deoarece reuşeşti să te descoperi. Cinstea şi dreptatea nu-mi vor lipsi niciodată, iar simţul umorului, aduce întotdeauna zâmbetul pe faţa prietenilor mei. Îmi doresc să călătoresc peste tot în lume, să descopăr oameni şi locuri noi.

3 comentarii:

  1. Sunteti niste frumosi toti...bafta it tot ceea ce v-ati propus impreuna si nu numai...va astept la Bucuresti sa va sustin:)Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place că aveţi iniţiativă şi sunteti uniţi! Bravo! Pot să afirm fără nici o ezitare că pozele voastre sunt splendide!;) a lui Valentin mai ales:-"...;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca exista tineri ca voi...imi pareti plini de speranta, intr-o lume care parca nu mai crede in nimic. Va doresc sa va pastrati mereu sufletul la fel de tanar! Cu mult drag, Eva

    RăspundețiȘtergere